Info

Kära barn

I Kära barn svarar den legitimerade psykoterapeuten och barnmorskan Louise Hallin på lyssnarnas frågor om barn och föräldraskap. Podden leds av Karolina von Heidenstam.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Kära barn
2022
September


2019
March


2018
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 28, 2017

Kära barn handlar den här veckan bland annat om en 4-åring som går på en tysk förskola trots att han inte förstår språket, en 15-åring som inte vill bli faster, en mycket intensiv 6-åring och en 4-åring som kallar sin pappas nya tjej för "mamma". Louise Hallin, legitimerad  barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam.  

Feb 21, 2017

Den här veckan handlar Kära barn bland annat om en 7-åring med återkommande mardrömmar, en 15-åring som har blivit utstött av sina två bästa vänner, vad man kan göra om grannens bebis skriker hela natten och hur man ska hantera relationen till bonusbarn efter en separation. Louise Hallin, legitimerad  barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam.  

Feb 14, 2017

Lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år besvaras här av Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut. Programledare är Lina von Heidenstam. 

Ur innehållet: Får man säga till andras barn? Hur undvika bli som sin mamma? Och hur kommer utlandsflytten påverka barnen?

Feb 7, 2017

Veckans avsnitt av Kära barn handlar bland annat om en mamma som sörjer över att hennes 16-åring ska studera på annan ort, en 8-åring som inte vill höra att han är bäst och en 12-åring som mår dåligt över att vara medlare till sina separerade föräldrar. Louise Hallin, legitimerad  barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam. 

1