Info

Kära barn

I Kära barn svarar den legitimerade psykoterapeuten och barnmorskan Louise Hallin på lyssnarnas frågor om barn och föräldraskap. Podden leds av Karolina von Heidenstam.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Kära barn
2022
September


2019
March


2018
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2016
Mar 29, 2016

Hur ska den 18-åriga barnvakten handskas med 6-åringen? Vad göra med 4-åringen som spelar clown och är otrevlig bland folk? Och hur är det med ADHD egentligen; är det en "bra" diagnos och ställs den i så fall på rätt sätt? Svaren på dessa frågor och många fler kommer i dagens avsnitt av "Kära barn". Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam. 

Mar 22, 2016

I veckans avsnitt av Kära barn blir det bland annat frågor om en 7-åring som inte vågar säga ifrån, en 4-åring som inte gillar sin 90-åriga gammelmormor, en 18-åring som vill ha mer kontakt med sin pappa och 10-åring som blir hyssjad av sina föräldrar. Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam.

 

Mar 15, 2016

Den här gången möter vi bland andra en 11-åring som fick sin mens tidigt, en 5-åring som tycker hon är tjock och en nedstämd 17-åring. Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam.

Mar 8, 2016

Den legitimerade barnmorskan och psykoterapeuten Louise Hallin svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. I det här avsnittet av Kära barn handlar det bland annat om en 8-åring som ljuger och stjäl, en 18-åring med starka känslor och en 4-åring som leker våldsamma lekar. Programledare är Lina von Heidenstam.

Mar 1, 2016

I veckans avsnitt av Kära barn blir det bland annat frågor om en 9-åring som är taskig mot sina kompisar, en 13-åring som är orolig över sin vikt och om en 4-åring som suger på tummen. Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam.

1