Info

Kära barn

I Kära barn svarar den legitimerade psykoterapeuten och barnmorskan Louise Hallin på lyssnarnas frågor om barn och föräldraskap. Podden leds av Karolina von Heidenstam.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Kära barn
2022
September


2019
March


2018
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: December, 2016
Dec 27, 2016

Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam. Ur innehållet den här veckan: en 12-åring som inte bryr sig om något annat än sig själv, en 5-åring som tar extremt hårt på kritik och en 5-åring i växelvis boende som saknar sin mamma. Dessutom: hur är Louise syn på förskolan egentligen?

Dec 20, 2016

Veckans avsnitt av Kära barn handlar bland annat om hur man kan hantera gnällighet, en 8-åring som ljuger och är elak, en 4-åring som blir hysterisk när det är pappans tur att lägga och hur man egentligen ska göra med de trådsmala Barbiedockorna. Louise Hallin, legitimerad  barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam. Besök kärabarn.nu för att lyssna på tidigare avsnitt, söka på enskilda frågor och ställa egna frågor!

Dec 13, 2016

Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam. 

Dec 6, 2016

Den legitimerade barnmorskan och psykoterapeuten Louise Hallin svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Den här veckan avhandlas bland annat frågor om mammiga barn, skärmtid på förskolan och hur vi kan prata med barn om kroppslig integritet. Programledare är Lina von Heidenstam. 

Besök gärna kärabarn.nu och ställ din fråga! Där finns även ett ständigt växande sökbart frågearkiv där du kan lyssna på enskilda frågor från programserien.

1